۲۱ ساعت پیش

نوعی شیرینی که ظاهر را تغییر می‌دهد

نوعی شیرینی که ظاهر را تغییر می‌دهد

اگر شما فرد شیرینی دوستی هستید، باید در مصرف آن بسیار مراقب و محتاط باشید. زیرا برخی از انواع شیرینی ها وجود دارند که می توانند بر زیبایی ظاهر شما تأثیر منفی بگذارند و حتی باعث زشت شدن چهره شما شوند. این موضوع بدین معناست که مصرف برخی از شیرینی ها می تواند به طور مستقیم بر ظاهر و جذابیت شما اثر بگذارد. بنابراین، هنگام انتخاب و مصرف شیرینی ها، لازم است که نهایت دقت و احتیاط را به خرج دهید تا از هرگونه آسیبی به چهره و زیبایی ظاهری خود جلوگیری کنید.

بدترین و مضرترین نوع قند و شیرینی برای سلامتی بدن

اگرچه اکثر ما می‌دانیم که شیرینی، قند و شکر برای سلامتی مضر هستند، اما باز هم به آنها علاقه داریم. بسیاری از ما نمی‌توانیم زندگی خود را بدون دسرهای شکلاتی یا بستنی‌های متنوع ادامه دهیم. اما باید توجه داشت که افزودن یک قاشق شکر به قهوه روزانه یا گاهی خوردن شیرینی برای سلامتی مضر نیست. در واقع، مصرف بیش از حد قند است که می‌تواند بر سلامتی تأثیر بگذارد. جالب است بدانید که همه انواع قند به یک اندازه آسیب‌زننده نیستند. در این مقاله، متخصصان بهداشت و سلامت نمناک به شما توضیح خواهند داد که کدام نوع قند یا شیرینی برای بدن بدترین و مضرترین است.

این نوع فروکتوز بدترین نوع قند برای سلامت و زیبایی است

طبق مطالعات موجود؛ شما نباید در طول روز بیش از 36 گرم قند یا شیرینی مصرف کنید؛ در صورتی که در کشور بزرگی مثل ایران افراد جوان در طول روز؛ حدودِ 77 گرم قند استفاده می‌ کنند که‌ این قند بر روی پیری زودرس تاثیر گذار است و در یک جمله، زیبایی و جوانی چهره شما را نابود میکند.

مصرف زیاد ساکروز و فروکتوز که در غذاهای صنعتی و نوشیدنی ها وجود دارد هم این روزها رایج شده است. فروکتوز موجود همراه با ساکاروز متابولیسم و سوخت و ساز را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث ایجاد چربیِ اضافه در بدن خواهد شد.

اگر برچسب روی مواد خوراکی و نوشیدنی ها را ببینید، متوجه می شوید که داخل آنها فروکتوز وجود دارد که یک شیرین کننده مایع است و از نشاسته ذرت به دست می آید و همانطور که گفته شد؛ برای بدن مضر است.

نوشیدنی های صنعتی

چرا شربت ذرت با فروکتوز بالا برای سلامتی مضر است؟

فروکتوز یک نوع قند است که در کبد متابولیز می شود و به صورت مستقیم وارد کبد شده و فرایند تولید چربی را آغاز می کند که باعث تحریک تولید تری گلیسیرید و کلسترول می شود.

در واقع مصرفِ مقادیر کمی از فروکتوز؛ آن هم هر چند وقت یکبار به احتمال زیاد ضرر زیادی نخواهد داشت؛ اما از آنجایی که به بسیاری از غذا ها و نوشیدنی ‌های فرآوری ‌شده اضافه می ‌شود، اندازه ‌گیری میزان مصرف واقعاً دشوار است.

از طرفی هم تحقیقات نشان داده که مصرف بیش از حد فروکتوز بر عملکرد کنترل مرکزی اشتها در مغز تأثیر می گذارد و باعث می شود تا افراد تمایل به خوردنِ بیشتر داشته باشند که منجر به چاقی می شود.

فروکتوز زیاد همچنین عاملی برای دیابت، التهاب، تری گلیسیرید بالا و کبد چرب غیرالکلی است.