۲۰ روز پیش

آب سیاه: 8 دلیل اصلی ابتلا به گلوکوم چشم

آب سیاه: 8 دلیل اصلی ابتلا به گلوکوم چشم

آب سیاه، که به آن گلوکوم نیز گفته می‌شود، نوعی اختلال چشمی است که به دلایل گوناگونی ایجاد شده و به عصب بینایی آسیب می‌رساند. خطر ابتلا به این بیماری مرتبط با 8 فاکتور متفاوت در هر فرد می‌باشد. این فاکتورهای خطرساز شامل موارد متعددی از جمله افزایش فشار داخل چشم، سن بالا، سابقه خانوادگی، نژاد، دیابت، میوپی، ضربه یا جراحت چشمی و مصرف برخی داروها می‌باشند. شناسایی و کنترل این عوامل خطرساز نقش مهمی در پیشگیری و درمان به موقع آب سیاه دارد.

اصلی ترین عوامل ایجاد آب سیاه

آب سیاه یک نوع اختلال چشمی است که باعث آسیب به چشم و عصب بینایی می شود و در شرایط بحرانی می تواند منجر به از دست دادن چشم شود. این زمانی اتفاق می افتد که شبکه ی ترابکولار در چشم مسدود شود. آب سیاه یک اختلال چشمی است که به دلیل انسداد شبکه ی ترابکولار در چشم ایجاد می شود و می تواند به آسیب دیدگی چشم و عصب بینایی منجر شود. در موارد شدید، این اختلال می تواند حتی باعث از دست دادن چشم شود.

همچنین رگ های خونی که مانع شبکه ی ترابکولار می شوند نیز می توانند، مانع جریان خون شوند.

در این مقاله ما به طور عمده به علل شایع سیاهی آب چشم می پردازیم.پس برای کسب اطلاعات بیشتر مطالب زیر را بخوانید.

با افزایش سن ، خطر ابتلا به سیاه شدن چشم و یا در اصطلاح گلوکوم رخ می دهد.

در این مقاله ما به علل شایع گلوکوم، که حتما شما نیاز به دانستن آنها دارید می پردازیم.

افرادی که دیابت دارند خطر مبتلا شدن این افراد به گلوکوم زیاد است.

گلوکوم

علل ایجادگلوکوم چشم

عوامل ابتلا به سیاه شدن آب چشم (گلوکوم)

1. ضعف جریان خون چشم : طبق مطالعات انجام شده، مشخص شد که کاهش و ضعف جریان خون در چشم می تواند به توسعه گلوکوم گردد و آسیب رساندن به عصب چشم گردد.

2. نقص های ساختاری : ممکن است که برخی از شما متوجه یک زاویه باریک بین قرنیه و عنبیه خود شوید.اگر متوجه این نقص شدید حتما به دکتر مراجعه کنید و این نقص نیز می تواند منجر به گلکوم گردد.

3. آسیب های چشمی : ایجاد انواع آسیب ها در چشم به راحتی می توانند منجر به گلوکوم گردند و اکثر این آسیب ها می توانند موجب زهکشی نامناسب مایع چشم گردند.

4. سندرم کاذب : سندرم کاذب به شرایطی گفته می شود که عدسی چشم پوست پوست گردد و در این حالت به چشم فشار زیاد تحمیل می گردد که در نتیجه این اتفاق می تواند منجر به ایجاد گلوکوم در چشم گردد.

5. خلل در عصب بنیانی : افرادی از فشار های سخت و طاقت فرسا داخل چشم رنج می برند،خطر ایجاد خلل در عصب بینایی آنها به شدت امکان پذیر می باشد و زمانی که در عصب بینایی چشم خللی ایجاد گردد می تواند منجر به گلوکوم گردد.

6. تاثیر برخی داروها : برخی از داروها می توانند در کاهش و ضعف خون رسانی در چشم گردند که نتیجه آن مبتلا شدن به گلوکوم می باشد.

7. تجمع غیر طبیعی پروتئین های بتا آمیلوئید: طبق تحقیقات انجام شده، تجمع غیر طبیعی پروتئین های بتا آمیلوئید در شبکیه چشم می توانند منجر به توسعه گلوکوم شوند و در برخی موارد می توانند منجر به بیماری آلزایمر شوند.

8. استفاده از استروئید ها : این مورد هم یکی از موارد شایع در مبتلا شدن گلوکوم می باشد.استفاده از استروئید ها مخصوصا استروئید های دهان و دندان ها می توانند منجر به گلوکوم گردند.