
افرادی که به طاسی زودرس مبتلا می شوند، ممکن است به احتمال بیشتری دچار بیماری های قلبی و سرطان پروستات گردند. این همبستگی مشاهده شده بین طاسی زودرس و برخی بیماری های جدی، نشان میدهد که این دو پدیده ممکن است دارای زمینههای بیولوژیکی و پاتوفیزیولوژیکی مشترکی باشند. بنابراین، تشخیص و درمان به موقع طاسی زودرس می تواند در پیشگیری و یا مدیریت بهتر این بیماری های همراه نقش داشته باشد. این موضوع نیاز به بررسی های بیشتر در زمینه مکانیسم های زیربنایی این ارتباط را آشکار میسازد.
مطالعات نشان می دهد مردان کوتاه قد و سفیدپوست بیشتر احتمال دارد دچار طاسی زودرس شوند. پروفسور "استفانی هیلمان – هایمباخ" محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه بن در آلمان گفت: بررسی ها حاکیست مردان اروپایی که قد به نسبت کوتاه تری دارند احتمال آنکه موهای خود را از دست بدهند بیشتر است. اطلاعات موجود نشان می دهد برخی از ژن های درگیر در طاسی با کوتاه بودن قد مرتبط هستند. تحقیقات پیشین نشان می دهد مردانی که دچار طاسی با الگوی مردانه (طاسی وابسته به هورمون مردانه) هستند بیشتر احتمال دارد دچار بیماری های قلبی و سرطان پروستات شوند. همچنین کاهش جثه بدنی و شروع زود هنگام دوران بلوغ هم با ریزش مو در مردان مرتبط است. به گفته محققان، برخی از ژن های مشابه تنظیم کننده قد انسان نقش مهمی در بروز این بیماری ها دارند.
هیلمان – هایمباخ افزود:در این بررسی 63 متغیر ژنتیکی شناسایی شد که خطر ریزش زودهنگام مو را افزایش می دهد. متخصصان با بیان اینکه لازم است تحقیقات بیشتری در رابطه با ارتباط ریزش مو و قد فرد انجام شود تایید کردند که در هر حال، ارتباط آماری این دو فاکتور مشخص است. در مردان اروپایی ریزش مو از دهه 30 سالگی آغاز می شود و حدود 80 درصد مردان اروپایی تا حدودی دچار این مشکل هستند.