۳ ماه پیش

بررسی خطرات احتمالی خشک کردن لباس در منزل

بررسی خطرات احتمالی خشک کردن لباس در منزل

یکی از عوارض زیان بار و نگران کننده خشک کردن لباس در فضای بسته و داخل منزل، انتشار و رشد انواع قارچ های مضر است. این قارچ ها می توانند منجر به بروز عفونت های خطرناک ریوی و تنفسی در افراد ساکن آن محیط گردند. خشک کردن لباس در داخل خانه، به دلیل محدودیت جریان هوا و تراکم رطوبت، شرایط مناسبی را برای رشد و تکثیر این نوع قارچ های بیماری زا فراهم می آورد که می تواند عواقب جدی برای سلامت ساکنان به همراه داشته باشد.

بیماری ناشی از خشک کردن لباس در محیط داخلی خانه

برای پیشگیری از ابتلا به بیماری عفونت ریوی، هرگز نباید لباس ها را در داخل خانه و فضای بسته اتاق خشک کرد. تحقیقات نشان می دهد که بخار ناشی از خشک کردن لباس ها در محیط داخلی خانه، برای سلامتی افراد مضر است. به همین دلیل، خشک کردن لباس ها در داخل خانه به هیچ وجه توصیه نمی شود.

خشک کردن لباس در خانه باعث این بیماری خطرناک میشود!

پهن کردن لباس های خیس داخل خانه باعث افزایش رطوبت هوا شده و محیط را آماده ی تکثیر هر چه بیشتر مایت ها و حشرات موذی می کند.

در محیط هایی که رطوبت آن بیش از حد طبیعی است، قارچی به نام آسپرژیلوس فلاووس فرصت رشد پیدا می کند.

خشک کردن لباس در خانه

ابتلا به بیماری ریوی باخشک کردن لباس در خانه

عوارض خشک کردن لباس در خانه با انتشار قارچآسپرژیلوس فلاووس

این قارچ در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند باعث بروز عفونت های ریوی شده و تنفس را برای مبتلایان به آسم سخت می کند.

پس می توان گفت خشک کردن لباس ها در داخل خانه باعث ابتلای انسان به بیماری ریوی بسیار خطرناکی به نام آسپرژیلوس می شود.

بیماری آسپرژیلوس نوعی بیماری قارچی است که از استشمام گردوخاک و میکروب ها ناشی می شود.

این بیماری می تواند سینوس ها، ریه ها و سلول های خونی را درگیر کرده و گاهی در برخی موارد بسیار سریع در خون منتشر می شود و بر مغز، قلب، کبد و کلیه ها تاثیر می گذارد.

بیماری در این مرحله آسپرژیلوس گازی نامیده می شود که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند.

لازم به ذکر است خشک کردن لباس ها در داخل خانه نسبت رطوبت را 30 درصد بیشتر افزایش می دهد.

پزشکان هشدار می دهند که خشک کردن لباس در داخل خانه می تواند خطر جدی برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، داشته باشد.

لباس هایی که بر روی شوفاژ و یا رخت آویز در داخل خانه خشک می شوند، می توانند سطح رطوبت را در داخل خانه تا 30 درصد افزایش دهند که این شرایط مطلوبی برای پرورش قارچ ها فراهم می کند.

بیشتر افراد در برابر این قارچ ها که در شرایط مرطوب رشد می کنند یا ایمن هستند و یا سیستم سالمی برای مبارزه با آن دارند. اما در افراد مبتلا به آسم این شرایط می تواند موجب بروز سرفه و خس خس سینه شود.

همچنین در افرادی که سیستم ایمنی ضعیف و یا آسیب دیده دارند مانند بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند، بیماران مبتلا به ایدز و افراد مبتلا به بیماری خود ایمنی، این قارچ ها می توانند موجب ابتلا به بیماری آسپرژیلوس ریوی شود.

لذا محققان به مردم توصیه می کنند که لباس های شسته شده را تا حد امکان در خارج از خانه خشک کنند.

گزارش شده است که یکی از افرادی که این هشدار را نادیده گرفته است به عفونت ریه مبتلا شده است و به علت دچار شدن به قارچ هایی که به سبب خشک کردن لباس روی شوفاژ در اتاق پذیرایی در بدن او بوجود آمده اند او را با مشکلات ریوی شدیدی روبه رو شده است.

پزشک معالج او گفته است که اگر هرچه سریع تر خشک کردن لباس ها را در داخل خانه متوقف نکند، بیماری او بدتر از این خواهد شد. به این علت او به مدت دوازده ماه با کنار گذاشتن این کار و تغییر روش خشک کردن لباس ها، توانسته است پیشرفت های بسیار خوبی را در روند درمان بیماری خود تجربه کند.