
احتمالاً بیدار شدن ناخواسته در ساعات مختلف شب میتواند نشانه ای از مسائل بهداشت خواب یا شرایط جسمانی و روانی فرد باشد. این پدیده ممکن است به دلایلی چون اختلالات خواب، استرس، بیماری های زمینه ای یا حتی عادات نامناسب در شب اتفاق افتد. بررسی علل احتمالی این بیدار شدن ها و اتخاذ اقدامات مناسب جهت بهبود کیفیت خواب میتواند در جهت حفظ سلامت جسم و روان فرد بسیار مفید باشد. در واقع، شناخت دقیق این پدیده و علل آن میتواند به شناسایی و رفع مشکلات احتمالی فرد کمک کند.
برخی از افراد هر چه قدر دیر یا زود بخوابند ، در یک ساعت معین از شب از خواب بیدار می شوند. این مسئله در صورت حل نشدن می تواند به یک عادت آسیب رسان تبدیل شود
در بدن ما انسان ها انرژی جریان دارد که شاید خیلی متوجه آن نباشیم .
به گفته محققان ، بیدار شدن از خواب در زمان خاصی از شب، نشانه آن است که انرژی در بدن یا مسدود یا ضعیف شده است . اما بیدار شدن در ساعت هایی از شب مضر است که در ادامه به آن می پردازیم. بین ساعت 9 تا 11: مشکل خواب بین این 2 ساعت احتمال داشتن استرس را نشان می دهد. بین ساعت 11تا 1 بامداد: این زمان حیاتی برای سم زدایی و شروع فرایند مجدد است. کبد سم را می شکند و خون تازه را به گردش در می آورد. بین ساعت 3تا 5 صبح: این زمان ترمیم ریه هاست و بدن از اکسیژن اشباع است. برای این که عملکرد بدن درست انجام شود، بدن را خوب گرم نگه دارید. بین ساعت 5 تا 7 صبح: این زمانی است که بقیه سموم آزاد شکسته و از بدن دفع می شود. داشتن یک رژیم غذایی نامناسب یا دیر غذا خوردن نیز می تواند به مشکلاتی منجر شود که شمارا در یک ساعت مشخص از خواب بیدار می کند.