
بسیاری از افراد تصور میکنند که تنها علائم بیماری کووید-19 ناشی از ویروس کرونا، سرفه و تنگی نفس است. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که شش علامت جدید نیز در بین بیماران مبتلا به این ویروس قابل مشاهده است. این علائم جدید به پزشکان و متخصصان بهداشت عمومی کمک میکند تا بتوانند تشخیص دقیقتری از این بیماری داشته و در زمان مناسب اقدامات پیشگیرانه و درمانی را انجام دهند. بنابراین، آگاهی از این علائم جدید اهمیت بسیار زیادی در مدیریت و مهار شیوع این ویروس خواهد داشت.
این خبر با تاکید بر این که اکثر بیماران اخیر مبتلا به کرونا با از دست دادن حس چشایی و بویایی همراه بودند منتشر شد.
طبق مقاله NPR، زیاد شدن تعداد علائم در این لیست به تعداد زیادی از افراد از شرایط کمک می کند. مشخصا این لیست بسیار مهم است، زیرا کیت های تشخیصی موجود بسیار محدود هستند. به همین دلیل از کسانی تست گرفته می شود که علائمی را از خودشان نشان داده باشند.
این مقاله تاکید می کند که شواهد زیادی برای این علائم جدید در لیست وجود دارد. اخبار مربوط به NPR و دیگر خروجی ها گزارش کرده اند که ماه گذشته کاهش حس بویایی و چشایی جزء رایج ترین علائم کوئید 19 بوده است. هم اکنون بسیاری از بیماران، درد عضلانی لرز و سر درد را نیز گزارش کردند.
در ابتدای شیوع بیماری علائم یکسانی از ویروس کرونا گزارش شده بود اما رفتار این ویروس تغییر نموده و علائم آن در حال تغییر کردن است و ما شاهد علائم جدیدی از ویروس کرونا هستیم که در ادامه به علائم جدید کرونا در فصل تابستان اشاره می کنیم.
در دست و پای بیمار التهابی شبیه به سرمازدگی به وجود می آید.
تقریبا یک چهارم مبتلایان به کووید 19 دیابتی ها بوده اند. بیماری کرونا در افراد سالم کارکرد اندام هایی مانند کلیه، کبد و روده کوچک را که نقش فرآیند گلوکز را دارند، مختل می کند و فرد در صورت رهایی از بیماری دچار بیماری دیابت می گردد.
التهابات پوستی :
ویروس کرونا سبب ایجاد التهابات پوستی مانند کهیر، قرمزی و تاول می شود.
تابلوی گوارشی کرونا عمدتا در جوانان و بچه ها دیده می شود. بیماری اسهال و استفراغ بیش از حد طول کشیده همراه با تب از علائم جدید کرونا است. البته در فصل تابستان به دلیل نوع مصرف مواد غذایی، بروز بیماری های اسهال و استفراغ، اسهال های حاد عفونی انگلی و یا ویروسی که عمدتا می تواند با تب و درد شکمی همراه باشد، بسیار شایع است. این بیماری ها (اسهال و استفراغ و عفونت های روده ای و مسمویت های فصل تابستان) حتی به آنتی بیوتیک هم احتیاجی ندارند. اگر بیماری در ابتدا با تب، سر درد و علایم تنفسی شروع شده و در آخر به اسهال منتهی شده، باید به بروز کرونا شک کرد. حتی اگر این بیماری کرونا بوده و دستگاه گوارشی را درگیر کند، اگر از نوع خفیف و بدون بیماری های زمینه ای باشد، درمان خاصی نداشته و با استراحت در منزل و قرنطینه برطرف می شود.
30 درصد از بیماران مبتلا به کووید 19 گرفتار مشکلات دستگاه گوارشی مانند اسهال، تهوع، استفراغ، بی اشتهایی و درد شکم می شوند.
چنانچه پیش از این در بخش سلامت نمناک در مطالب مرتبط با بیماری کرونا گفتیم علائم معمولاً بعد از 2 الی 14 روز بعد از در معرض قرار گرفتن با ویروس خودشان را نشان می دهند. این مقاله تاکید کرد که علائم هشدار دهنده و اورژانسی برای کووید 19، تنگی نفس، درد مداوم و فشار در قفسه سینه، احساس گیجی و سردرگمی، لب های کبود یا صورت کبود می باشد.
افراد با هر کدام از این علائم باید هر چه سریع تر به اورژانس مراجعه کنند. ویروس کرونا به شدت شیوع دارد و احتمال مرگ هم برای آن هست اما اکثر افرادی که به آن مبتلا هستند، علائم خفیف را از خود نشان می دهند یا بدون علائم هستند.
کشور آمریکا بیشترین تعداد افراد مبتلا در جهان را دارد و این عدد همواره در حال افزایش است و طبق گزارشات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها تعداد مرگ و میر از این بیماری در کشور آمریکا کم تر از تعداد مرگ و میر نسبت به آنفولانزا و ذات الریه می باشد.
البته در هر شرایطی که علائم شما را نگران کند و احساس کنید که به این ویروس مبتلا شدید، باید به پزشک مراجعه کنید و فقط نباید منتظر علائم اورژانسی باشید. ویروس سارس مانند کووید 19 بدون علائم شیوع پیدا می کند. به این معنی که درصد مشخصی از جمعیت همه کشورها ناقل هستند ؛ بدون این که خودشان از آن آگاهی داشته باشند.
تقریباً تعداد این افراد در هر کشور بین 25 تا 50 درصد جمعیت را تشکیل می دهد. احتمالا میزان این افراد در سطح جهانی هم افزایش پیدا کند. خبرهای جدید بعد از آزمایشات درمانگران مختلف، حاکی از آن است که یک نشانه جدید و ناشناخته وجود دارد که در آن بیماران بدون علامت این ویروس را با خودشان حمل می کنند. این نشانه قرمز شدن یا آبی شدن رنگ انگشتان پا و بعضی از انگشتان دست است.