۱۴ روز پیش

بررسی عوامل کلیدی در انتخاب و قیمت گذاری سمعک

بررسی عوامل کلیدی در انتخاب و قیمت گذاری سمعک

سمعک های شنوایی دارای طیف گسترده ای از انواع و مدل های متنوعی هستند که کاربران می توانند متناسب با نیازها و ترجیحات خود، گزینه مناسب را انتخاب نمایند. در این میان، دو نوع سمعک شاخص عبارتند از سمعک ضد آب و سمعک نامرئی. سمعک ضد آب امکان استفاده در محیط های مرطوب و آبی را فراهم می آورد، در حالی که سمعک نامرئی به گونه ای طراحی شده است که به صورت نامحسوس و پنهان در گوش قرار می گیرد.

آنچه که بهتر است از سمعک بدانید!

کم شنوایی می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و بر اساس منشأ و علت آن، استفاده از وسایل کمک شنیداری مانند سمعک یکی از اصلی ترین روش های درمانی و توانبخشی است. انتخاب نوع و مدل سمعک مناسب بر اساس میزان افت شنوایی، نوع کم شنوایی، سن و سایر فاکتورهای مرتبط مانند نیازهای شنیداری فرد در محیط کار و زندگی، توسط شنوایی شناسان انجام می شود.

سمعک ها انواع مختلفی دارند که در آنها تکنولوژی های متفاوتی تعریف و تعبیه شده است. این تکنولوژی ها همگی در راستای بهبود کیفیت صدا ی دریافتی توسط کاربرد سمعک و نیز افزایش راحتی استفاده از آنهاست. براساس این عوامل ، قیمت سمعک ها متفاوت می گردد.

سمعک

قیمت سمعک بر چه اساس تعیین می شود؟

در حوزه هزینه ها و قیمت سمعک نیز تلاش شده است تا سمعک ها در رده های قیمتی متفاوت و متناسب با سطوح مختلف توانایی های مالی افراد، در دسترس باشد و مسلما هر چه تکنولوژی های پیشرفته تری در سمعک وجود داشته باشد، هزینه آن نیز بیشتر خواهد بود. به بخشی از عوامل موثر درتعیین قیمت سمعک اشاره می کنیم:

1.میزان تکنولوژی و امکانات جانبی سمعک، هرچه سطح تکنولوژی سمعک پیشرفته تر باشد قیمت سمعک هم افزایش می یابد.

2. سمعک ها دارای انواع مختلفی می باشند که هر سمعک متناسب با نوع و مدل می تواند محدوه کم شنوایی خاصی را پوشش دهد.

سمعک وایرلس، سمعک ضدآب، سمعک نامرئی، سمعک هوشمند، سمعک دیجیتال و ….

3. نوع گارانتی و خدمات پس از فروش سمعک که یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین قیمت سمعک به عنوان یک پروتز پزشکی مورد نیاز در افراد دچار کم شنوایی است.

4.لوازم جانبی کمک شنیداری مورد نیاز هر کاربر که بسته به سن و شغل و نیازهای شنیداری هر فرد برای کاربرد آسان تر تلفن و تلویزیون و دریافت واضح مکالمات در جلسات و سمینارها و … برای فرد انتخاب می شود نیز در قیمت سمعک موثر خواهند بود.

مشاوره خرید سمعک

در مرحله اول لازم است جهت ارزیابی شنوایی و تعیین میزان دقیق کم شنوایی و نوع کم شنوایی به کلینیک مراجعه نمایید. اگر شما تست شنوایی دارید دیگر نیازی به این مرحله ندارید. اما اگر تست شنوایی شما بیشتر از یک سال پیش باشد لازم است تست مجدد انجام شود.

خرید سمعک

سپس متخصص شنوایی طبق نوار گوش بیمار انواع مدل های سمعک داخل گوشی، سمعک های پشت گوشی و نامرئی را برای بیمار توضیح می دهد و در نهایت چندین گزینه را که برای بیمار امکان استفاده دارد را معرفی می کند. در بزرگسالان یک سمت تعیین مدل سمعک را بیمار تعیین می کند اما تصمیم نهایی باید به متخصص شنوایی شناسی واگذار شود.

متخصص شنوایی طبق نوار گوش بیمار و طبق خواسته ها و نیاز های بیمار و میزان هزینه ایی که بیمار برای خرید سمعک در ذهن دارد، چندین مدل سمعک از برندهای مختلف را معرفی می کند که بیمار می تواند طبق نظر خود و با مشورت متخصص شنوایی شناسی در نهایت یکی را انتخاب می کند.