۲ ماه پیش

مراقبت های بهداشتی مهم برای زنان میانسال

مراقبت های بهداشتی مهم برای زنان میانسال

برنامه غذایی متعادل و متنوع همراه با ورزش و تفریح منظم، همچنین داشتن ارتباطات اجتماعی سالم و مسافرت، از جمله راهکارهای مهم و اثربخش برای مراقبت از سلامت جسم و روان زنان در دوره میانسالی محسوب می‌شود. این شیوه‌های زندگی سالم، علاوه بر حفظ تندرستی جسمی، به بهبود روحیه و کیفیت زندگی این گروه سنی نیز کمک شایانی می‌کند. بنابراین توجه به این موارد در برنامه‌ریزی و سبک زندگی زنان میانسال از اهمیت بالایی برخوردار است.

مراقبت های سلامتی در زنان میانسال باید به طور جامع و گسترده باشد تا بتواند به نیازهای متنوع این گروه سنی پاسخ دهد. با آغاز دوره میانسالی، بدن خانم ها دچار تغییرات محسوسی می شود که نیازمند توجه و مراقبت ویژه است. بسیاری از زنان بالای چهل سال از این مراقبت های سلامتی مهم آگاهی کافی ندارند. در این مقاله، ما به طور جامع و گسترده شما را با مراقبت های سلامتی مورد نیاز در این دوران آشنا می کنیم تا بتوانید به سلامت و رفاه خود در این مرحله از زندگی توجه ویژه داشته باشید.

همه چیز درباره سلامت زنان میانسال

با شروع سن میانسالی در خانم ها تغییرات بسیاری در احساس، تفکر و بدن آن ها اتفاق ی افتد که به هیچ عنوان به معنی پیر شن نیست بلکه به معنای یک تغییر جدی و شروع یک فصل دیگر از زندگی است. در این دوره خانم ها باید به احساسات و خواسته هایشان توجه بیشتری داشته باشند و برای سلامت جسمشان برنامه ریزی دقیق انجام دهند. برنامه غذایی سالم و متنوع، برنامه ورزش و تفریح، معاشرت با دوستان و مسافرت را حتما در برنامه تا قرار دهید. این مطب را دنبال کنید تا با تمام نکات مهم در این دوره آشنا شوید.

از یائسگی نترسید خیلی از زنان تصور می کنند که با یائسگی دیگر دوران جوانی و سرزندگی به پایان رسیده است در حالی که یائسگی هم مانند همه دوران های دیگر زندگی بخش تازه ای از زندگی است و زنان با رسیدن به این سن، پا به دوره ای تازه می گذارند که باید خود را برای تغییرات طبیعی بدن آماده کنند. اگر به سن یائسگی رسیده اید باید بدانید که علایم و نشانه های یائسگی در هر خانمی با خانم دیگر متفاوت است. یائسگی دورانی جدید است باید با آن کنار بیایید. شما با رسیدن به سن یائسگی باید سیگارتان را ترک کنید.

مراقب فشارخون خود بوده و ورزش کنید و سعی کنید رژیم غذایی سالم داشته باشید. رعایت این موارد از ابتلا به بیماری های قلبی که سبب مرگ در زنان می شود می کاهد. دریافت کلسیم کافی و ویتامین D هر روز به پیشگیری از پوکی استخوان که یکی از دلایل عمده شکستگی استخوان است کمک می کند. ورزش منظم به افزایش قدرت و کنترل وزن کمک می کند. ورزش هایی مانند پیاده روی و در جا زدن برای زنان در سنین یائسگی بسیار مفید است.

زنان میانسال

برنامه غذایی برنامه غذایی نامنظم در سنین بالای چهل سال می تواند باعث بروز مشکلاتی در متابولیسم بدن شود. یکی از مهمترین موارد که شما می توانید برای کاهش وزن انجام دهید آن است که آب بیشتری در طی روز بنوشید. به علاوه این که سعی کنید از مواد غذایی آب دار در رژیم غذایی خود بیشتر استفاده نمایید. ماهی سرشار از مواد مغذی مثل امگا3، ویتامین D، سلینیوم و پروتئین است و باید به میزان زیاد پس از 40 سالگی مصرف شود. هر هفته 2 وعده ماهی را در برنامه غذاییتان قرار دهید.مصرف سبزیجات با برگ های سبز، فلفل و کلم بروکلی طبیعتا می توانند باعث کنترل وزن شوند. پس سعی کنید از این نوع سبزیجات در رژیم غذایی خود بیشتر استفاده نمایید. بعد از سن چهل سالگی نیاز به فیبرهای غذایی برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی افزایش می یابد. هدف در این سنین آن است که روزانه 25تا 38گرم فیبر از راه رژیم غذایی دریافت شود. قهوه در صورتی که بدون خامه و شکر باشد نوشیدنی مفیدی است. قهوه منبع از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و موادمعدنی است. هچنین بررسی ها نشان می دهد نوشیدن قهوه خطر بیماری های قلبی و یا سرطان ها را افزایش نمی دهد و اگر از نظر جسمی سلامت هستید حتی مصرف قهوه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش داده و بعد را در مقابل بیماری هایی مثل سیروز کبدی محافظت کرده و عملکرد ورزشکاران را تقویت کند. اما فراموش نکنید که در مصرف قهوه زیاده روی نکنید. روزانه یک فنجان کوچک قهوه برای شما کافیست.